V22

Машина

Мотор: Suzuki Engine Technology
Кубикажа: 1298cc
Power: 78hp
Цилиндри: 4
Погонско гориво: Бензин
Потрошувачка на 100 км: 7литри 

Надворешни спецификации

Возило: Должина / Ширина / Висина: 4640мм 1635мм 1945мм
Карго димензија: 2060мм 1540мм 740мм 
Тежина на возило: 970килограми
Носивост:  875килограми

Општо

Величина на Гуми: 175 / 80 R14
Гуми Количина: 4+1
Капацитет резервар: 45литра
Максимална брзина: 105 км на час
Кочници: Преден диск, Назад гуртни, Хидраулика
Број на врати: 4
Место за седење:  5+1
Боја на каросерија: Сребрена
Серво волан да
Стандардна опрема: MP3 + Радио + USB, Луксузен ентериер ..
Клима да