Комерцијално возило со Кабина - 4

   Мотор:   Suzuki Engine Technology
   Кубикажа:   1298cc
  Power:   81,6hp
   Цилиндри:   4
   Погонско гориво:   Бензин
   Потрошувачка на 100 км:   6,5l 
   Возило: Должина / Ширина / Висина:   4545mm / 1690mm / 2040mm
   Кабина Карго димензија:   2000mm / 1550mm / 1800mm
   Тежина на возило:   / Килограма
   Носивост:    1200kg
   Величина на Гуми:   185R14
   Гуми Количина:   4 +1
   Капацитет резервар:   40l
   Максимална брзина:   105 км на час
   Кочници:   Преден диск, Назад гуртни, Хидраулика
   Број на врати:   4
   Место за седење:    4+1
   Боја на каросерија:   Сребрена / Бела
   Стандардна опрема:   MP3 + Радио + USB, Луксузен ентериер ...